Høreservice Danmark Logo
Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!
Trustpilot vurdering
En af Høreservice Danmarks biler parkeret på villavej foran bolig

Få en professionel høreprøve hjemme hos dig - helt gratis

Vores uddannede audiologer kører i hele landet. Det eneste du skal gøre er at bestille tid til en gratis og uforpligtende høreprøve, som foretages hjemme hos dig.
Skulle du have et behandlingskrævende høretab, kan vi oftest tilpasse og udlevere høreapparater samme dag.

Bestil gratis høreprøve

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig per telefon hurtigst muligt for at finde en tid som passer dig. Du kan også ringe og bestille tid på tlf.: 70 17 18 19
  • Gratis høreprøve
  • 14 dages gratis prøveperiode på nye høreapparater
Form User Icon
Form Phone Number
Tak, vi har modtager dine kontaktinformationer
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen eller ring til os
Trustpilot vurdering

Sådan fungerer det:

Trin1
Hvis du ønsker et besøg fra Høreservice Danmark, skal du starte med at kontakte os på tlf. 70 17 18 19 eller udfylde kontaktformularen ovenfor så vil vi ringe til dig for at fortælle mere og for at finde en tid som passer dig.

Trin 2
Vi vil på telefon dele nogle praktiske informationer og stille et par spørgsmål. Sammen finder vi et tidspunkt til selve høreprøven, og vi sender efter telefonsamtalen en SMS med en aftalebekræftelse. Vi sender desuden endnu en SMS med en aftalepåmindelse dagen før høreprøven.

Trin 3
Vores audiologist ankommer til aftalen i en identificerbar hvid bil med Høreservice Danmark-logoet og med bringer desuden et navneskilt med billede og logo. Derefter vil vores audiologist undersøge dine ører og udføre høreprøven. Det tager cirka 30 minutter, hvorefter audiologisten gennemgår resultaterne sammen med dig. Når I har gennemgået testresultaterne og talt om dine muligheder samt behov for forbedre din hørelse, bliver I enige om de høreapparater, der bedst passer til dig. Audiologisten vil tilpasse høreapparaterne efter netop dit høretab og dine behov. Ønsker du tilbehør som f.eks. en TV-connector, bliver dette indstillet hjemme hos dig med det samme.

Trin 4
Når du har fået udleveret høreapparater, starter du en 14-dages prøveperiode. I prøveperioden kan du vænne dig til dine nye høreapparater, og du skal tage stilling til om du vil beholde høreapparaterne.
Har du senere behov for justeringer af høreapparaterne, tilbyder vi altid at hjælpe via telefon, og er der behov for det, kommer vi hjem til dig igen og hjælper.

Den bedst bedømte høreklinik i Danmark

Trustpilot vurdering