Høreservice Danmark Logo
Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!
Trustpilot vurdering

Høreapparater

Høreapparater er enkle og effektive til at hjælpe personer med høreproblemer til at høre bedre i dagligdagen og derved forbedre livskvaliteten. Et høreapparat er et lille elektronisk apparat, der placeres i øret. Det opfanger lydene omkring os og forstærker dem, så de bliver lettere at høre. Høreapparater kan have flere funktioner såsom at tilpasse sig omgivelsernes lydniveau, filtrere støj og forstærke tale. Det er vigtigt at få justeret dine høreapparater til dit unikke hørebehov.

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater. Hos Høreservice Danmark tilbyder vi nye høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi fra mærker som Oticon, Phonak og Bernafon. Vi har mange forskellige typer af høreapparater og tilbehør, som dækker ethvert ønske eller behov. Hos Høreservice Danmark har du mulighed for benytte dig af et offentligt tilskud til anskaffelse af moderne høreapparater, læs mere om tilskudsmuligheder her: Priser og tilskud

About doctor image
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Form User Icon
Tak, vi har modtager dine kontaktinformationer
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen eller ring til os

Vores udvalg af høreapparater

Vi samarbejder med forskellige producenter, som er førende inden for høreapparater af høj kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste høreapparater på markedet fra følgende mærker:

Høreapparater - Oticon Real 1

Oticon

Oticon er dansk og et af de største høreapparatmærker i verden. De er blandt de førende til at levere høreteknologi, som forbedrer livet for mennesker med høretab.

Læs mere
Phonak Lumity 90

Phonak

Læs mere

Phonak er blandt de førende producenter, når det gælder udviklingen af høreapparater baseret på moderne teknologi, naturlig høreoplevelse og fornyet livskvalitet. Phonak har høreapparater, der matcher ethver.

bernafon høreapparat

Bernafon

Bernafon har et bredt sortiment af kvalitetshøreapparater, som dækker de fleste typer af høretab samt ønsker og behov. Disse høreapparater kan fås fra 0 kr. i egenbetaling gennem det offentlige tilskud.

Læs mere

Har jeg brug for høreapparat?

Op mod en halv million danskere oplever nedsat hørelse i en sådan grad at det kan betragtes som behandlingskrævende høretab, hvilket ofte er forbundet med en nedsat livskvalitet og kan i værste fald fremskynde aldersrelaterede sygdomme som demens. Høretab kan behandles med kvalitetshøreapparater. Hvis man mistænker, at man har udfordringer med hørelsen, er det vigtigt at søge hjælp. Jo før man søger hjælp, desto større er chancerne for at kunne behandle problemet og forbedre ens livskvalitet og hverdag. Har du mistanke om, at du kunne have høretab, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag. Høreprøven udføres af en uddannet hørespecialist hjemme hos dig, og du får svar på høreprøven samme dag.

“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “
BESTIL en gratis høreprøve

Hvordan vælger jeg de rigtige høreapparater?

Høreapparater fås i forskellige modeller og typer.
Før man kan få et høreapparat, skal man have lavet en høreprøve af en hørespecialist som herefter vurderer, om der er behov for høreapparater eller nye høreapparater og hvilken type, der passer bedst til ens hørenedsættelse. Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken model og type af høreapparater der passer til dig. Vores uddannede hørespecialister hjælper dig med at finde diskrete høreapparater der passer til dig. Du bliver samtidig vejledt i, hvordan du bruger og vedligeholder dine høreapparater.

“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “

Høreapparater til tinnitus

Vi tilbyder kvalitetshøreapparater til personer, der lider af tinnitus. Høreapparaterne med tinnitus-funktion reducerer opfattelsen af kronisk tinnitus ved at producere en behagelig støj, der kan undertrykke og lindre generne ved tinnitus, så det opfattes mindre kraftigt. Tinnitus kan ikke kureres med høreapparater, men høreapparater kan have en positiv effekt. Høreapparater med tinnitus-funktion kan benyttes af mennesker med og uden høretab. Vores audiologister rådgiver dig gerne om mulighederne for at behandle tinnitus ved hjælp af høreapparater.

“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Du kan blandt andet tilkøbe en fjernbetjening, en ekstra oplader eller en TV-streamer til dine høreapparter. Kontakt os på 70 17 18 19 hvis du er interesseret i at bestille tilbehør til dine høreapparater.

Vedligeholdelse af høreapparater

For at få det bedste ud af dine høreapparater, er det vigtigt med jævnlig rengøring og vedligehold. Vi anbefaler, at du rengør dine høreapparater hver dag og altid sørger for at holde dem rene og tørre. Brug en ren klub eller et stykke papir ved rengøring – brug aldrig rengøringsmidler, vand eller lignende. Sørg også for at tage dine høreapparater af, inden du går i bad, svømmer eller bruger hårprodukter. Det er også en god idé at tjekke lydudgangen for ørevoks dagligt og fjerne dette, når det er nødvendigt. På den måde sikrer du den bedste kvalitet og holdbarhed på dine høreapparater.

“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “
About doctor image

Høreapparater med offentligt tilskud

I Danmark kan du få tilskud til høreapparatbehandling fra det offentlige hvert 4. år. Du kan benytte dette tilskud hos Høreservice Danmark, da Høreservice Danmark er en godkendt høreklinik. Uanset hvordan dit høretab ser ud hjælper vi med rådgivning om høreapparatbehandling og hvilke tilskudsmuligheder du har.

Fordele ved at vælge Høreservice Danmark

Service Icon

Gratis høretest og prøveperiode

 • Professionel høreprøve hjemme hos dig uden beregning
 • Få høreapparater med offentligt tilskud og prøv dem gratis i 14 dage
 • Vi ansøger tilskud for dig
Service Icon

Alt inkluderet ved køb af høreapparat

 • Allrisk Forsikring i 4 år
 • Gratis forbrugsdele i 4 år
 • Service i 4 år
 • Udvidet garanti
Service Icon

Urology

Uniquely matrix economically sound value through the cooperative technology competently.
Service Icon

Neurology

Quickly communicate enabled technology and turnkey leadership skills for the doctor.
Service Icon

Hypnotherapy

services and helps to complete and file the necessary paperwork with county and state offices.

Processen for gratis høreprøve og 14 dages prøveperiode

Undgå ventetid på dine høreapparater

 1. Bestil en tid med en af vores uddannede audiologer, som kommer hjem til dig.
 2. Vores audiolog foretager en høreprøve og du får resultatet samme dag.
 3. Rådgivning og personlig skræddersyet løsning.
 4. Mulighed for at vælge mellem en række høreapparater af høj kvalitet.
 5. Gratis og uforpligtende prøveperiode af dine nye høreapparater, som typisk udleveres samme dag.