Høreservice Danmark Logo
Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!
Trustpilot vurdering

Høreapparater

Høreapparater er enkle og effektive til at hjælpe personer med nedsat hørelse til at høre bedre i dagligdagen og derved forbedre livskvaliteten. Et høreapparat er et lille elektronisk apparat, der placeres i øret. Det opfanger lydene omkring os og forstærker dem, så de bliver lettere at høre. Høreapparater kan have flere funktioner såsom at tilpasse sig omgivelsernes lydniveau, filtrere støj og forstærke tale. Det er vigtigt at få justeret dine høreapparater regelmæssigt, så de hele tiden passer til de ændrede hørebehov.

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter af høreapparater. Hos Høreservice Danmark tilbyder vi høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi fra mærker som Oticon, Phonak og Bernafon. Vi har et bredt udvalg af høreapparater og tilbehør, som dækker ethvert ønske eller behov. Vores standard høreapparater fra Bernafon dækkes typisk af det offentlige tilskud, og kan derfor fås fra 0 kr. i egenbetaling. Alternativt kan du vælge at benytte det offentlige tilskud til at købe høreapparater fra en af de førende producenter på markedet. Derved vil din egenbetaling afhænge af, hvilken model du vælger. Uanset hvad du vælger, hjælper vi med papirarbejdet og det praktiske.
About doctor image
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt
Form User Icon
Tak, vi har modtager dine kontaktinformationer
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen eller ring til os

Vores udvalg af høreapparater

Vi samarbejder med producenter, som er førende inden for høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste høreapparater på markedet:
Oticon Real 1

Oticon

Oticon er dansk og et af de største høreapparatmærker i verden. De er blandt de førende til at levere høreteknologi, som forbedrer livet for mennesker med høretab.
Læs mere
Phonak Lumity 90

Phonak

Phonak er blandt de førende producenter, når det gælder udviklingen af høreapparater baseret på moderne teknologi, naturlig høreoplevelse og fornyet livskvalitet. Phonak har et bredt udvalg af høreapparater, der matcher ethvert høretab, alder, livsstil og budget.
Læs mere
bernafon høreapparater

Bernafon

Bernafon har et bredt sortiment af kvalitetshøreapparater, som dækker de fleste typer af høretab samt ønsker og behov. Disse høreapparater kan fås fra 0 kr. i egenbetaling gennem det offentlige tilskud.
Læs mere

Har jeg brug for høreapparat?

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab, hvilket ofte er forbundet med en nedsat livskvalitet og kan i værste fald fremskynde aldersrelaterede sygdomme som demens. Dette kan behandles med et kvalitetshøreapparat. Hvis man mistænker, at man har høretab, er det vigtigt at søge hjælp. Jo før man søger hjælp, desto større er chancerne for at kunne behandle problemet og forbedre ens livskvalitet. Har du mistanke om, at du kunne have nedsat hørelse, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag.
“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “
BESTIL en gratis høreprøve

Hvordan vælger jeg det rigtige høreapparat?

Før man kan få et høreapparat, skal man have lavet en høretest af en audiolog, som herefter vurderer, om der er behov for et høreapparat og hvilken type, der passer bedst til ens hørenedsættelse. Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken høreapparatsmodel der passer til dig. Vores uddannede audiologer hjælper dig med at finde det bedste høreapparat, der passer til dig. Du bliver samtidig vejledt i, hvordan du bruger og vedligeholder dit høreapparat.
“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “
Bestil en gratis høreprøve

Høreapparater til tinnitus

Vi tilbyder kvalitetshøreapparater til personer, der lider af tinnitus. Høreapparater med tinnitus-funktion reducerer opfattelsen af kronisk tinnitus ved at producere en behagelig støj, der kan undertrykke og lindre generne ved tinnitus, så det opfattes mindre kraftigt. Tinnitus kan ikke 100% kureres, så man slipper helt af med det, men det gælder i stedet om at lære at leve med generne. Her kan høreapparater være en god løsning. Høreapparater med tinnitus-funktion kan benyttes af mennesker med og uden høretab. Vores audiologer rådgiver dig gerne om mulighederne for at behandle tinnitus ved hjælp af høreapparater.
“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Vi har gjort det nemt og helt gratis at bestille ekstra dele som filtre og domes til dine høreapparater.

Vedligehold

For at få det bedste ud af dine høreapparater, er det vigtigt med jævnlig rengøring og vedligehold. Vi anbefaler, at du rengør dine høreapparater hver dag og altid sørger for at holde dem rene og tørre. Brug en ren klub eller et stykke papir ved rengøring – brug aldrig rengøringsmidler, vand eller lignende. Sørg også for at tage dine høreapparater af, inden du går i bad, svømmer eller bruger hårprodukter. Det er også en god idé at tjekke lydudgangen for ørevoks dagligt og fjerne dette, når det er nødvendigt. På den måde sikrer du den bedste kvalitet og holdbarhed på dine høreapparater.
“ Our mission is to improve the health of our community by providing high quality, comprehensive medical care in a welcoming & compassionate environment. “
About doctor image

Høreapparater til 0 kr. i egenbetaling

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige hvert 4. år. Vi tilbyder høreapparater til 0 kr. i egenbetalingaf høj kvalitet gennem det offentlige tilskud. Du kan også vælge at benytte det offentlige tilskud til at købe høreapparater fra en af de førende producenter på markedet og dermed fratrække det offentlige tilskud din egenbetaling.
Sub Title Icon

departments

Fordele ved at vælge Høreservice Danmark

Service Icon

Gratis høreprøve og høreapparater fra 0 kr.

 • Professionel høreprøve hjemme hos dig uden beregning
 • Få høreapparater gennem det offentlige tilskud til 0 kr. i egenbetaling eller vælg premium høreapparater og fratræk det offentlige tilskud i prisen
 • Vi ansøger tilskud for dig
Service Icon

Alt inkluderet ved køb af høreapparat

 • Allrisk Forsikring i 4 år
 • Gratis forbrugsdele i 4 år
 • Service i 4 år
 • Udvidet garanti
Service Icon

Urology

Uniquely matrix economically sound value through the cooperative technology competently.
Service Icon

Neurology

Quickly communicate enabled technology and turnkey leadership skills for the doctor.
Service Icon

Hypnotherapy

services and helps to complete and file the necessary paperwork with county and state offices.
Sub Title Icon

get an appointment

Undgå ventetid på dine høreapparater

 1. Book en tid med en af vores uddannede audiologer, som kommer hjem til dig.
 2. Vores audiolog foretager en gratis høretest med resultater samme dag.
 3. Rådgivning og personlig skræddersyet løsning.
 4. Mulighed for at vælge mellem en række høreapparater af høj kvalitet.
 5. Gratis og uforpligtende prøveperiode af dine nye høreapparater, som typisk udleveres samme dag.