Høreservice Danmark Logo
Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!
Trustpilot vurdering

Høretest

Få en gratis høretest hjemme hos dig. Det bliver ikke lettere.
Vores professionelle audiologer kommer hjem til dig efter aftale, så du nemt og komfortabelt kan få undersøgt din hørelse – helt gratis. Vi udfører høretesten og rådgiver dig i dine vante omgivelser. Skulle du have et behandlingskrævende høretab, vil du typisk kunne modtage dine nye høreapparater samme dag og kan helt gratis og uforpligtende prøve dem i 14 dage.

Danmarks mobile høreklinik
Mange udskyder at få undersøgt deres hørelse, fordi det er besværligt at aftale og møde op til gentagne besøg hos en høreklinik eller øre-næse-hals læge. Det har vi lavet om på, så du i hjemlige omgivelser kan få foretaget en professionel høreprøve af en uddannet audiolog og oftest samme dag få tilpasset og udleveret høreapparat, hvis det viser sig, at du har nedsat hørelse.
About doctor image
Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Form User Icon
Tak, vi har modtager dine kontaktinformationer
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen eller ring til os
kvinde med mistanke om høretab

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab, som de ikke har fået gjort noget ved på trods af, at et ubehandlet høretab ofte er forbundet med nedsat livskvalitet. Nedsat hørelse påvirker ens dagligdag og kommunikation med andre mennesker. Undersøgelser viser, at nedsat hørelse over tid kan føre til social isolation, depression og demens.

Det er derfor vigtigt at få undersøgt sin hørelse regelmæssigt, særligt hvis man oplever symptomer såsom svært ved at høre samtaler, ringen i ørerne, svært ved at høre i støjende omgivelser, eller hvis man arbejder i et miljø med høj lyd, som kan øge risikoen for høreskader. Har du mistanke om, at du kunne have nedsat hørelse, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag.

Bestil Gratis Høreprøve
kvinde som får foretaget høreprøve

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider. Vores professionelle audiologer kommer og foretager høreprøven, når det passer dig – helt gratis. Høreprøven er helt enkel og smertefri. Det tager maksimalt en time og foretages af en udannet hørespecialist.

Testen måler din hørelse ved hjælp af et audiometer, der måler forskellige lyde af forskellige volumener og frekvenser, hvorefter du blot skal angive, hvis og når du kan høre den pågældende lyd. På den måde kan høretesten identificere eventuelle hørenedsættelser og vurdere, hvorvidt der er behov for høreapparater til at afhjælpe høretabet.

Bestil gratis høreprøve

Udfyld dit navn og telefonnummer, så kontakter vi dig per telefon hurtigst muligt for at finde en tid som passer dig. Du kan også ringe og bestille tid på tlf.: 70 17 18 19
  • Gratis høreprøve
  • 14 dages gratis prøveperiode på nye høreapparater
Tak, vi har modtager dine kontaktinformationer
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen eller ring til os
Service Icon

Cardiologist

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with functionalized infrastructures.
Service Icon

Pulmonary

Interactively productize premium technologies where interdependent quality vectors available.
Service Icon

Radiology

The point of using Lorem Ipsum that it has a more-or-less distribution of look like readable English.
Service Icon

Urology

Uniquely matrix economically sound value through the cooperative technology competently.
Service Icon

Neurology

Quickly communicate enabled technology and turnkey leadership skills for the doctor.
Service Icon

Hypnotherapy

services and helps to complete and file the necessary paperwork with county and state offices.