Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høreapparater bedst i test

Spørgsmålet: Hvilke høreapparater er bedst i test? er at give et generelt svar på. Det er selvfølgelig individuelt, hvilke høreapparater der bedst matcher det pågældende høretab og de individuelle præferencer for lyd. 

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

høreapparater

Høreapparater bedst i test med offentligt tilskud

Hos Høreservice Danmark foretager vi en gratis høreprøve i dit eget hjem, så vi kan finde ud af, hvilke høreapparater, der passer til dig og dit høretab. Uanset hvad dine behov er, kan du hos os vælge blandt de nyeste og bedste høreapparater på markedet.

Der findes et væld af høreapparattyper- og mærker i både ind- og udland. Hos Høreservice Danmark ønsker vi, at vores kunder får de bedst tænkelige høreapparater. Vi forhandler derfor markedets bedste høreapparater fra førende producenter som Oticon, Phonak og Bernafon

Når du vælger Høreservice Danmark som din høreklinik, kan du vælge de nyeste og bedste høreapparater og få offentligt tilskud til dækningen af dem. Vi hjælper dig med at søge om tilskuddet, og vi rådgiver dig også til eventuelle andre tilskud.

Fordele ved en privatklinik frem for det offentlige

En af fordelene ved at være en privat høreklinik er, at vi kan forhandle alle de spritnye høreapparater bedst i test. Vi ønsker, at du skal være helt sikker på at få de høreapparater, der hjælper dig bedst, og derfor kan du aflevere dine høreapparater tilbage inden for 14 dage, hvis ikke de lever op til dine forventninger. 

Hos os kan du eksempelvis vælge høreapparater fra serierne:

  • Oticon Real
  • Oticon Own
  • Oticon Cros
  • Phonak Audeo
  • Phonak Naida
  • Bernafon Alpha
  • Bernafon Leox

… Og mange, mange flere. Se vores udvalg af høreapparater.

Vidste du

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider, og har du et behandlingskrævende høretab, rådgiver vores audiologitser dig om dine muligheder for høreapparatbehandling med offentligt tilskud. Du har mulighed for at prøve nye høreapparater i 14 dage inden du beslutter dig om du vil beholde dem.

Bestil en gratis høreprøve uden ventetid

Som mobilt hørecenter kører vores uddannede audiologister ud til patienter i hele landet og foretager en gratis høreprøve. Prøven tager kun omkring en halv time, og vi er klar med svaret samme dag. Vi har ingen lange ventetider, så vi kan hurtigt rykke på dine høreproblemer og afhjælpe dem så godt som muligt. 

Du kan bestille en gratis høreprøve via vores kontaktformular, og har du spørgsmål eller behov for rådgivning til høreapparater bedst i test, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 17 18 19 eller mail kontakt@hoereservicedanmark.dk.

Vores udvalg

Hos Høreservice Danmark finder du de bedste høreapparater på markedet, som alle har høj kvalitet og med den nyeste teknologi. Vi forhandler:

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Du kan blandt andet tilkøbe en fjernbetjening, en ekstra oplader eller en TV-streamer til dine høreapparter. Kontakt os70 17 18 19 hvis du er interesseret i at bestille tilbehør.

Hvad koster høreapparater?

Priseksempler med regionalt tilskud

Basis

fra 0 kr.

Et høreapparat der kan dække basale behov

Standard

fra 3.700 kr. pr. stk.

Et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer

Premium

fra 9.950 kr. pr. stk.

Det bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00