Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Tilbehør til høreapparater – Oticon, Phonak & Bernafon

Der findes meget forskelligt tilbehør til høreapparater i alt fra Tv connector, Remote controls, powerbanks og meget andet, som kan hjælpe dig at med at gøre din oplevelse af systemerne endnu bedre.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Hvilket tilbehør kan man købe til sit apparat?

Hos Høreservice Danmark tilbyder vi en masse forskelligt tilbehør til høreapparater, som hjælper dig både med bedre hørelse, nemmere regulering af lyd eller opladningen af dit apparat, mens du er på ferie.

Vi tilbyder blandt andet følgende tilbehør:

  • TV connecter (hardware, som kan kobles på fjernsynet, så lyden går rent igennem, direkte til dit apparat)
  • Remote Control (en fjernbetjening, som giver dig eller dine pårørende mulighed for at regulere i dit apparat)
  • Ekstra oplader og powerbank (en transportabel oplader, som kan give dig mulighed for at lade op uden at være i nærheden af en stikkontakt).

Tilbehør til høreapparater - forskellen på ekstra udstyr og forbrugsdele

Der findes både ekstra udstyr, som ofte indebærer de ovennævnte produkter såsom en TV connecter eller Remote Control, hvorimod der modsat også findes “tilbehør” som går under “forbrugsdele”.

Disse forbrugsdele er ting som batterier, filtre eller domes til dine apparater. Vi har kun de nyeste og bedste produkter, og derfor forhandler vi kun med de bedste forhandlere indenfor branchen, som er Oticon, Phonak og Bernafon.

Udstyr til usynlige apparater

Uanset om du benytter dig af systemer og apparater, som er usynlige eller ej, kan det være en fordel at overveje det udstyr, du har lyst til at have eller bruge. Det kan netop give dig mere ro i hverdagen med det rette tilbehør til høreapparater.

Flere “hjælpemidler” gør desuden din tilstedeværelse i samtaler, under oplevelser og generelt tilstedeværelsen ved lyd meget bedre. Du kan bl.a. Med en Remote Control placere en lille censor længere væk fra dig i en større samtale, til et foredrag eller lignende, hvor du får meget mere ud af selve samtalen.

Få professionel hjælp til at udvælge det rette tilbehør

Vi står glædelig klar til at hjælpe dig med at udvælge det tilbehør til høreapparater, der er relevant for dig og dit behov. Vores kundeservice er åbent mellem 8-16 alle hverdage, så du kan kontakte os på telefon 9130 0585 eller mail kontakt@hoereservicedanmark.dk.

Med flere års erfaring indenfor branchen kender vi til udviklingen af behov og ønsker, og kan vejlede dig i dit behov.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8 – 16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00