Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Bestil batterier til høreapparater hos Oticon – kvit og frit

Hos Høreservice Danmark gør vi det nemt og hurtigt at få adgang til de høreapparater, der passer til netop dig og dine behov. Vi tager dig i hånden gennem hele processen fra en indledende professionel høreprøve hjemme hos dig til leveringen af de helt rigtige apparater.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Vi guider dig

Når dine høreapparater skal have udskiftet batterier, guider vi dig gerne til at vælge de rigtige. Dog kan batterierne ikke bestilles hos os. Du kan til gengæld bestille gratis batterier til dine høreapparater hos vores samarbejdspartner Oticon

Er det imidlertid andet tilbehør end batterier, du står og mangler til dit udstyr, kan vi hos Høreservice Danmark sagtens hjælpe dig. Du skal blot udfylde kontaktformularen til bestilling af filtre og domes til høreapparater.

Oticon leverer gratis batterier til høreapparater af enhver slags

Oticon har vundet det offentlige udbud på levering af batterier til høreapparater i Danmark. Det vil sige, at Oticon modtager betaling fra det offentlige for til gengæld at servicere de danske høreapparatbrugere med batterier. 

Der er altså ikke nogen egenbetaling for dig som kunde. Du skal blot vælge den type batteri, der passer til dine høreapparater – så leverer Oticon. Bestil dine gratis batterier til høreapparater hos Oticon her.

Vi guider dig til at vælge de rigtige

Oticon tilbyder gratis batterier til alle typer af høreapparater. Har du generelle spørgsmål til batterier i høreapparater, besvarer Oticon generelle spørgsmål her. Hvis du specifikt er i tvivl om, hvilken type batteri der passer til netop dit udstyr, vil Oticon henvise dig til den klinik, hvorfra du har fået dine apparater.

Hos Høreservice Danmark er vi eksperter i høretab, udstyr og løsninger, og vi guider blandt andet gerne vores kunder til at vælge de helt rigtige batterier til deres høreapparater samt om fornyelse af høreapparater. Vores kundeservice kan kontaktes alle hverdage mellem 8-16 på telefon 9130 0585 eller mail kontakt@hoereservicedanmark.dk.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8 – 16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00