Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Fornyelse af høreapparater - Hold dit udstyr opdateret

Hvordan fungerer fornyelse af høreapparater, hvad koster det, og hvornår kan jeg få dem fornyet? Du kan efter 4 år købe nyt apparat med offentligt tilskud, og i nogle specialtilfælde kan du få adgang til tilskud før de 4 år.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Service og forsikring inkluderet

Vi har indenfor de første 4 år både service og forsikring inkluderet, hvilket giver dig god mulighed for at vedligeholde dit udstyr, eller komme det til livs, hvis det af anden årsag ikke fungerer optimalt. 

Bestil tilbehør, batterier og filtre

Du kan inden for de første 4 år desuden bestille tilbehør, batterier såvel som filtre og domes til dine høreapparater, og efter disse 4 år anbefaler vi, at du får en fornyelse af dit høreapparat, så det hele tiden er opdateret i lyd, og passer til din hørelse, som gradvist kan ændre sig.

Du skal være opmærksom på, at du bestiller dine batterier til Oticon, Bernafon og Phonak hos den enkelte udbyder.

Tilskud til fornyelse af høreapparater

I forbindelse med fornyelse af høreapparater er det vigtigt, at du har for øje, hvor gammelt dit udstyr er, og om du eventuelt kan få tilskud til et nyt apparat. Da vores priser varierer alt efter model, varierer tilskuddene også. Det er dog altid vigtigt at du køber dit høreapparat hos en godkendt hørespecialist og forhandler, hvilket vi er hos Høreservice Danmark.

Er du desuden folkepensionist eller førtidspensionist, kan du søge om yderligere tilskud, end de gængse tilskud fra kommunen. Denne form for tilskud kaldes Helbredstillæg, hvis du ønsker at læse mere herom.

Vidste du

I Danmark kan du få tilskud til høreapparat behandling fra det offentlige hvert 4. år.

Gratis høreprøve i dit hjem

Hvis du har haft dit høreapparat i 4 år, kan det foruden en fornyelse af høreapparater, være en god idé at få foretaget en høreprøve for at teste din hørelse, i forhold til om den er uændret eller om hørelsen er forværret eller andre ting, du bør være opmærksom på.

Du kan hos Høreservice Danmark bestille en høretest derhjemme, så du er i vante omgivelser og ikke behøver at bevæge dig ud til tjekket, og dermed undgå unødvendig transport og ventetid.

Vores test forud for din fornyelse af høreapparater tager maksimalt 30 min., og udarbejdes af en professionel og uddannet audiologist.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8 -16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00