Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høretab

Få en gratis høretest hjemme hos dig. Det bliver ikke lettere.
Vores professionelle audiologer kommer hjem til dig efter aftale, så du nemt og komfortabelt kan få undersøgt din hørelse – helt gratis.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Høretab er almindeligt

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab. Nedsat hørelse er den næstmest udbredte lidelse blandt ældre, og hver tredje person over 65 år oplever en form for høretab. Samtidig forekommer høretab oftere og tidligere på grund af et stigende støjbillede i den moderne verden.

Mere end hvert tredje høretab kan kædes sammen med støj såsom høj musik, larm på arbejdspladsen eller et generelt stigende støjbillede. Man bør derfor forsøge at begrænse mængden af høj lyd, som man udsætter sine ører for ved fx at bruge ørepropper, når man går til koncert, ser film med et højt lydniveau eller anvender støjende husholdningsapparater.

Personer med nedsat hørelse klager ofte over træthed, da det er meget anstrengende at høre med et ubehandlet høretab. I værste fald trækker personer med høretab sig tilbage og deltager ikke længere i samtaler.

God hørelse bidrager til øget livskvalitet

Det er vigtigt at tage hånd om sin hørelse og få undersøgt den med jævne mellemrum i takt med, at man bliver ældre. Både fordi en god hørelse bidrager til en øget livskvalitet og gør det langt nemmere at kommunikere i hverdagen, men også fordi der kan være en lang række utilsigtede følgevirkninger over tid ved at have nedsat hørelse, som ikke bliver behandlet.

Høreapparater kan afhjælpe høretab

Heldigvis findes der i dag flere muligheder for at behandle høretab. En af de mest almindelige behandlinger er høreapparater, der kan hjælpe med at forstærke lyden og gøre det lettere at høre og forstå samtaler, og som hverken kræver operation eller andre former for medicinsk behandling. I dag kan 90% af alle høretab behandles med de rigtige høreapparater.

Det hele starter med en høretest

Det er vigtigt at søge hjælp, hvis man mistænker, at man har høretab. Jo før man søger hjælp, desto større er chancerne for at kunne behandle problemet og forbedre ens livskvalitet. Vores uddannede audiologer hjælper med at undersøge din hørelse gennem en simpel test og professionel rådgivning hjemme hos dig, hvorefter du får rådgivning om valg af den løsning, der passer til dit høretab og dine behov.

Undgå lange ventetider

Mange udskyder at få undersøgt deres hørelse, fordi det er besværligt at aftale og møde op til gentagne besøg hos en høreklinik eller øre-næse-hals læge. Det har vi lavet om på, så du i hjemlige omgivelser kan få foretaget en professionel høreprøve af en uddannet audiolog og oftest samme dag få tilpasset og udleveret høreapparat, hvis det viser sig, at du har nedsat hørelse.

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.