Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høreapparater

Vi samarbejder med forskellige producenter, som er førende inden for høreapparater af høj kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste produkter på markedet.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

høreapparater

Hvad er et høreapparat?

Høreapparater er enkle og effektive til at hjælpe personer med høreproblemer til at høre bedre i dagligdagen og derved forbedre livskvaliteten. Et høreapparat er et lille elektronisk apparat, der placeres i øret. Det opfanger lydene omkring os og forstærker dem, så de bliver lettere at høre. Høreapparater kan have flere funktioner såsom at tilpasse sig omgivelsernes lydniveau, filtrere støj og forstærke tale. Det er derfor vigtigt at få det justeret til dit unikke hørebehov.


Har jeg brug for høreapparat?

Høretab kan behandles med kvalitetshøreapparater. Hvis man mistænker, at man har udfordringer med hørelsen, er det vigtigt at søge hjælp. Jo før man søger hjælp, desto større er chancerne for at kunne behandle problemet og forbedre ens livskvalitet og hverdag. Har du mistanke om, at du kunne have høretab, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag. Høreprøven udføres af en uddannet hørespecialist hjemme hos dig, og du får svar på høreprøven samme dag.

Vidste du

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider, og har du et behandlingskrævende høretab, rådgiver vores audiologitser dig om dine muligheder for høreapparatbehandling med offentligt tilskud. Du har mulighed for at prøve nye høreapparater i 14 dage inden du beslutter dig om du vil beholde dem.

Hvordan vælger jeg de rigtige høreapparater?

De fås i forskellige modeller og typer. Før man kan få et høreapparat, skal man have lavet en høreprøve af en hørespecialist som herefter vurderer, om der er et behov og hvilken type, der passer bedst til ens hørenedsættelse.

Din høreevne og livsstil er afgørende for, hvilken model og type, der passer til dig. Vores uddannede hørespecialister hjælper dig med at finde diskrete apparater, der passer til dig. Du bliver samtidig vejledt i, hvordan du bruger og vedligeholder dem.

Vidste du

I Danmark kan du få tilskud til høreapparatbehandling fra det offentlige hvert 4. år.

Høreapparater med offentligt tilskud

Hos Høreservice Danmark har du mulighed for benytte dig af et offentligt tilskud til anskaffelse af moderne høreapparater. Du kan benytte dette tilskud hos Høreservice Danmark, da vi er en godkendt høreklinik. Uanset hvordan dit høretab ser ud hjælper vi med rådgivning om høreapparatbehandling og hvilke tilskudsmuligheder du har.

Vores udvalg

Vi samarbejder med forskellige producenter, som er førende inden for høreapparater af høj kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste på markedet fra følgende mærker:

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Du kan blandt andet tilkøbe en fjernbetjening, en ekstra oplader eller en TV-streamer til dine høreapparter. Kontakt os70 17 18 19 hvis du er interesseret i at bestille tilbehør.

Høreapparater af højeste kvalitet

Der findes mange forskellige mærker og kvaliteter. Hos Høreservice Danmark tilbyder vi nye høreapparater af højeste kvalitet og den nyeste teknologi fra mærker som Oticon, Phonak og Bernafon. Vi har mange forskellige typer og tilbehør, som dækker ethvert ønske eller behov.

Høreapparater til tinnitus

Vi tilbyder kvalitetshøreapparater til personer, der lider af tinnitus. Tinnitus-funktionen reducerer opfattelsen af kronisk tinnitus ved at producere en behagelig støj, der kan undertrykke og lindre generne ved tinnitus, så det opfattes mindre kraftigt. Tinnitus kan ikke kureres med høreapparater, men de kan have en positiv effekt.

Apparater med tinnitus-funktion kan benyttes af mennesker med og uden høretab. Vores audiologister rådgiver dig gerne om mulighederne for at behandle tinnitus ved hjælp af høreapparater.

Hvad koster høreapparater?

Priseksempler med regionalt tilskud

Basis

fra 0 kr.

Et høreapparat der kan dække basale behov

Standard

fra 3.700 kr. pr. stk.

Et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer

Premium

fra 9.950 kr. pr. stk.

Det bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer

Vedligeholdelse af høreapparater

For at få det bedste ud af dine høreapparater, er det vigtigt med jævnlig rengøring og vedligehold. Vi anbefaler, at du rengør dem hver dag og altid sørger for at holde dem rene og tørre. Brug en ren klud eller et stykke papir ved rengøring – brug aldrig rengøringsmidler, vand eller lignende.

Sørg også for at tage dem af, inden du går i bad, svømmer eller bruger hårprodukter. Det er også en god idé at tjekke lydudgangen for ørevoks dagligt og fjerne dette, når det er nødvendigt. På den måde sikrer du den bedste kvalitet og holdbarhed.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.

Fordele ved små høreapparater

Vores høreapparater er i højeste kvalitet og er diskrete små apparater, som ikke er til stor gene for dig, som skal bruge dem til daglig. Dyrker du fortsat motion, så er små apparater også gode, da de er fast placeret ved og i dit øre.

Flere modeller er desuden designet til at muliggøre naturlig lyde ved det ydre øre, så du fortsat har indtryk af dine omgivelser.

Bør man benytte høreapparat i begge øre?

Uasnet om du har nedsat hørelse på det ene eller begge ører, anbefaler vi, at du bruger apparatet på begge dine øre, da det gør, at du balancerer lyden og tilsammen genskaber en forbedret hørelse. Et høreapparat går ind og udligner forskellen på de to lyd forskelle, som kan være med hørenedsættelse på blot det ene øre.

 

Oftest stillede spørgsmål

Her kan du se vores ofte stillede spørgsmål. Har du et spørgsmål, der ikke besvares herunder, er du meget velkommen til at give os et kald.

Høreservice Danmark kommer gerne hjem til dig og foretager en høreprøve, som blot tager 30 minutter.

Vi kommer hurtigt ud til dig og tager en høreprøve på 30 minutter, hvor vi herefter kan hjælpe dig med et høreapparat samme dag.

Ja, det er muligt at få offentligt tilskud til sit høreapparat. Tilskuddet skal dog altid benyttes hos en godkendt høreklinik, som vi er hos Høreservice Danmark. Der findes både regionale tilskud, sygeforsikring Danmark og helbredstilæg.

Du bør altid vedligeholde og rengøre dit høreapparat løbende, så det holder mange år. Derudover er det vigtigt, at du udskifter batterierne jævnligt for bedst mulig funktion.

Hos Høreservice Danmark kan du købe forskelligt tilbehør såvel som forskellige modeller. Se mere om vores basis, standard og premium løsning.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00