Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Nyeste høreapparater

Lider du af et behandlingskrævende høretab, vil du sikkert helst have fat i de bedste og nyeste høreapparater på markedet, så din hverdag kan blive en smule lettere.

Høreservice Danmark er en privat høreklinik, og det betyder, at vi kan tilbyde vores patienter det sidste nye inden for både høreapparater og tilbehør.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

høreapparater

Stort udvalg af de nyeste høreapparater fra førende producenter

Hos Høreservice Danmark samarbejder vi med de producenter, som er førende inden for den nyeste teknologi og den højeste kvalitet. Du kan derfor vælge dine nye høreapparater fra mærker som Oticon, Phonak og Bernafon

Det er vigtigt, at dine nye høreapparater hjælper bedst muligt på dit høretab. Men det er også vigtigt, at du føler dig godt tilpas med den model, du får. Vores uddannede audiologister rådgiver dig til valget af den model, der passer til netop dit høretab og dine behov, men du har også stor selvbestemmelse, når det kommer til valget.

Ved at tilbyde et stort udvalg af de nyeste høreapparater sikrer vi, at du får præcis den model, der matcher dine forskellige præferencer bedst.

En privat høreklinik med høj kundeservice

Fordelen ved en privat høreklinik er, at vi ikke er underlagt begrænsninger på samme måde, som hvis man får sine høreapparater fra det offentlige. Så når du vælger høreapparater hos Høreservice Danmark, er du sikret korte ventetider, stor fleksibilitet og ikke mindst adgang til de bedst tænkelige høreapparater på markedet. 

Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at ansøge om det offentlige tilskud og rådgiver dig desuden i, hvorvidt du kan være berettiget til yderligere tilskud. Du kan læse mere om tilskud til høreapparater her.

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om vores services, så sidder vi naturligvis klar til at besvare alle dine spørgsmål på telefon +45 70 17 18 19 eller mail kontakt@hoereservicedanmark.dk.

Køb af nye høreapparater med offentligt tilskud

Høreservice Danmark excellerer med korte ventetider, fleksibilitet, personlig rådgivning og alt inkluderet ved køb af høreapparat. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gratis høreprøve i dit hjem
  • Korte ventetider
  • 14 dages prøveperiode
  • De nyeste høreapparater på markedet
  • Hjælp til ansøgning om det offentlige tilskud
  • Rådgivning til andre mulige tilskud 
  • Allrisk forsikring, service og gratis forbrugsdele –  alt sammen i 4 år
  • Udvidet garanti

Vores udvalg

Hos Høreservice Danmark finder du de bedste høreapparater på markedet, som alle har høj kvalitet og med den nyeste teknologi. Vi forhandler:

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Du kan blandt andet tilkøbe en fjernbetjening, en ekstra oplader eller en TV-streamer til dine høreapparter. Kontakt os70 17 18 19 hvis du er interesseret i at bestille tilbehør.

Hvad koster høreapparater?

Priseksempler med regionalt tilskud

Basis

fra 0 kr.

Et høreapparat der kan dække basale behov

Standard

fra 3.700 kr. pr. stk.

Et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer

Premium

fra 9.950 kr. pr. stk.

Det bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00