Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høretest

Høretab er betegnelsen for, at man hører dårligt på enten det ene eller begge ører. Man kan have midlertidigt eller vedvarende høretab – det afhænger af årsagen. Høretab kan skyldes mange forskellige ting som fx aldersrelateret høretab, arbejdsmæssige eksponeringer, infektioner eller skader

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Danmarks mobile høreklinik

Mange udskyder at få undersøgt deres hørelse, fordi det er besværligt at aftale og møde op til gentagne besøg hos en høreklinik eller øre-næse-hals læge. Det har vi lavet om på, så du i hjemlige omgivelser kan få foretaget en professionel høreprøve af en uddannet audiolog og oftest samme dag få tilpasset og udleveret høreapparat, hvis det viser sig, at du har nedsat hørelse.

Høreapparater med offentligt tilskud

Hos Høreservice Danmark har du mulighed for benytte dig af et offentligt tilskud til anskaffelse af moderne høreapparater. Du kan benytte dette tilskud hos Høreservice Danmark, da Høreservice Danmark er en godkendt høreklinik. Uanset hvordan dit høretab ser ud hjælper vi med rådgivning om høreapparatbehandling og hvilke tilskudsmuligheder du har.

Vidste du

I Danmark kan du få tilskud til høreapparatbehandling fra det offentlige hvert 4. år.

En halv million danskere lider af høretab

Op mod en halv million danskere lider af et behandlingskrævende høretab, som de ikke har fået gjort noget ved på trods af, at et ubehandlet høretab ofte er forbundet med nedsat livskvalitet. Nedsat hørelse påvirker ens dagligdag og kommunikation med andre mennesker. Undersøgelser viser, at nedsat hørelse over tid kan føre til social isolation, depression og demens.

Det er derfor vigtigt at få undersøgt sin hørelse regelmæssigt, særligt hvis man oplever symptomer såsom svært ved at høre samtaler, ringen i ørerne, svært ved at høre i støjende omgivelser, eller hvis man arbejder i et miljø med høj lyd, som kan øge risikoen for høreskader. Har du mistanke om, at du kunne have nedsat hørelse, så bestil tid til en gratis høreprøve allerede i dag.

Ingen lange ventetider

Hos Høreservice Danmark er der ingen lange ventetider. Vores professionelle audiologer kommer og foretager høreprøven, når det passer dig – helt gratis. Høreprøven er helt enkel og smertefri. Det tager maksimalt en time og foretages af en udannet hørespecialist.
Testen måler din hørelse ved hjælp af et audiometer, der måler forskellige lyde af forskellige volumener og frekvenser, hvorefter du blot skal angive, hvis og når du kan høre den pågældende lyd. På den måde kan høretesten identificere eventuelle hørenedsættelser og vurdere, hvorvidt der er behov for høreapparater til at afhjælpe høretabet.

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.