Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Om os

Historisk har behandling af nedsat hørelse været forbundet med stort besvær og gentagne besøg på høreklinikker eller hos en øre-næse-halslæge. Det har betydet, at det for mange virker uoverskueligt få undersøgt sin hørelse og behandlet et eventuelt høretab.


Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Vi gør høretest og behandling nemt og tilgængeligt

Vi tager hånd om dit høretab, og vores hørespecialister vurderer sammen med dig, hvilken løsning der passer til netop dit behov. Hvis der er behov for høreapparater, kan vi typisk udlevere dem til dig samme dag, som høreprøven foretages, så du blot kan læne dig tilbage og nyde lyden. De første 14 dage får du mulighed for at teste dine nye høreapparater helt gratis og uforpligtende.

Høreservice Danmark er en offentligt godkendt høreklinik og kan dermed hjælpe med godkendelse af tilskud til høreapparater fra det offentlige på lige fod med andre høreklinikker.

Fordele hos Høreservice Danmark

Vi samarbejder med forskellige producenter, som er førende inden for høreapparater af høj kvalitet og den nyeste teknologi. Vi forhandler derfor de bedste høreapparater på markedet fra følgende mærker:

Gratis høreprøve uden ventetid

Alt inkluderet ved køb af høreapparat

Stort udvalg af høreapparater til ethvert ønske og behov

Vi har et bredt udvalg af høreapparater og tilbehør, som dækker ethvert ønske og behov. Vi samarbejder med førende producenter af høreapparater, og vi kan derfor tilbyde de nyeste høreapparater på markedet fra mærker som Oticon og Phonak.

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.