Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høreservice Danmark er i rivende udvikling og søger audiologister over hele landet!

Lægger du vægt på ordentlighed og detaljen i udførelsen af dit arbejde, og har du lyst til at blive en del af en iværksættersucces i hørebranchen? Så er du helt sikkert en af de nye audiologister i Høreservice Danmark!

Om jobbet

Hos os får du en attraktiv lønpakke og en arbejdsdag med stor fleksibilitet, da vi ikke er bundet af åbningstider som traditionelle høreklinikker. Derudover tildeles alt audiologisk personale medejerskab i virksomheden, så alle der tager med på rejsen får del i succesen.

‍Høreservice Danmark er Danmarks nye mobile hørecenter, og vi har store ambitioner! Derfor søger vi nu audiologisk personale til at udvide vores tilstedeværelse i hele landet, så vi kan hjælpe endnu flere klienter med at få behandlet deres høretab.

Dine arbejdsopgaver består i at foretage høreprøver i klienternes eget hjem og formidle resultaterne samt behandlingsmuligheder til klienterne på en let forståelig og overskuelig måde. Det er vigtigt at du er servicemindet og selvstændig, men også omstillingsparat, da der kan opstå ændringer i dagens program.

Det er en fordel, at du har salgserfaring, gerne fra lignende stillinger.

Derudover omfatter dine primære arbejdsopgaver:

  • Høreprøver
  • Rådgivning og vejledning i forhold til behandlingsmuligheder
  • Tilpasning og justering af høreapparater
  • Service og efterkontrol
  • Vejledning i korrekt brug af høreapparater


Din arbejdsdag starter på din hjemmeadresse, hvor du normalvis sætter dig ud i bilen for at køre mod den første klients adresse. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt fra mandag til fredag.


‍Vi søger personer som er:

Vi tilbyder:

Ansøgning

CV og eventuel ansøgning sendes til info@hoereservicedanmark.dk. Samtaler vil finde sted løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende disse til steffen@hoereservicedanmark.dk