Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Høreapparater fra det offentlige eller hos privat hørecenter

Lider du af høretab? Så har du flere forskellige muligheder for at få høreapparater fra det offentlige såvel som hos private hørecentre. I Danmark kan man vælge at få disse fra det offentlige gratis, men det kan desværre også være forbundet med en del besvær.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

Undgå lange ventetider

Først og fremmest kan der være lang ventetid på både behandlinger og små justeringer. Desuden er den offentlige behandling ofte forbundet med manglende fleksibilitet, hvilket ofte er anderledes hos private hørecentre.

Som høreapparatbruger i det offentlige kan du ikke altid selv vælge, hvilken model og type af høreapparat, du får. Du kan også risikere at blive tilknyttet et behandlingssted, der ligger langt fra dit hjem.

Høreapparater fra Service Danmark med tilskud fra det offentlige

Vælger du at bestille dit udstyr gennem en privat virksomhed, kan du opnå større fleksibilitet og selvbestemmelse, end det er tilfældet ved høreapparater fra det offentlige. Og så kan du endda fortsat ansøge om et offentligt tilskud. 

Hos Høreservice Danmark hjælper vi dig med at ansøge om dit tilskud og rådgiver dig også i, hvilke andre typer tilskud, du kan være berettiget til. Du kan beregne dit tilskud her.

Høreservice Danmark prioriterer fleksibilitet og personlig betjening i dit eget hjem

Hos Høreservice Danmark tilbyder vi al den fleksibilitet, der kan mangle, når man vælger høreapparater fra det offentlige.

Vi er et mobilt hørecenter, hvilket betyder, at vi foretager en gratis høreprøve hjemme hos dig selv, uanset hvor i landet, du er bosat. Dermed undgår du ventetid og lang og unødig transport. Og du skal ikke vente længe på et besøg – vi foretager høreprøven, når det passer dig.

Høreapparater fra det offentlige er ikke nødvendigvis de nyeste på markedet – det er de hos os

Hos os har du masser af selvbestemmelse og mulighed for at vælge blandt et stort udvalg af de nyeste høreapparater og det bedste tilbehør.

Vores samarbejdspartnere er de førende producenter af høreapparater, og vi kan derfor tilbyde markedets nyeste modeller fra blandt andre Oticon og Phonak.

Vi tilbyder altså:

  • Kort ventetid
  • Personlig og fleksibel betjening
  • Muligheden for at vælge det bedste og nyeste på markedet 
  • Kompetent rådgivning i hele processen

 

Start dit samarbejde med Høreservice Danmark ved at bestille en gratis høreprøve her.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8 – 16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00