Få testet din hørelse - helt gratis og hjemme hos dig!

Usynlige høreapparater

Usynlige høreapparater er populære blandt hørepatienter, da de foruden at være diskrete og  skræddersyede til det enkelte øre, også giver en mere naturlig lydkvalitet. Det skyldes deres dybe placering, som gør, at de opfanger mindre vindstøj. 

Dette er blot nogle af fordelene ved disse diskrete høreapparater.

Bestil en gratis
høreprøve

Vi kommer til dig og høreprøven
tager kun 30 minutter

Vi kan hjælpe med nye
høreapparater samme dag

høreapparater

Diskret udseende, men begrænset teknologi

Usynlige høreapparaters lille størrelse og dybe placering betyder, at man næsten ikke kan se dem med det blotte øje. Uden slanger og ledninger forstyrrer de ikke, men deres lille størrelse betyder også, at de kan være sværere at håndtere og justere. 

Det kræver for eksempel en vis fingerfærdighed at skifte batteriet, hvilket skal gøres oftere end i andre høreapparater. Det lille batteri har nemlig ikke den samme batterilevetid. 

Man vil også opleve, at de usynlige høreapparater ikke kan rumme samme teknologi, som det er tilfældet for de større af slagsen. De kan eksempelvis ikke kobles til Bluetooth®.

Kan usynlige høreapparater bruges af alle?

Ja, de små, diskrete høreapparater kan i princippet bruges af alle. De findes både til let, moderat og alvorligt høretab. Det kræver dog en professionel vurdering at finde ud af præcis hvilken type høreapparat, der passer til dig og dit høretab. Du kan bestille en gratis høreprøve her.

Det kan ske, at de små høreapparater ikke passer ind i netop din ørekanal. I det tilfælde findes der andre diskrete høreapparater, som man næsten ikke kan se – for eksempel til at sidde bag øret frem for inde i det.

Vidste du, at..

Hos Høreservice Danmark bestræber vi os på, at undgå lange ventetider, og vores vores audiologitser rådgiver dig om dine muligheder for høreapparatbehandling med offentligt tilskud, hvis du har et behandlingskrævende høretab. Prøv vores apparater i 14 dage, med fuld tilfredshedgaranti.

Mobilt hørecenter uden lange ventetider

Høreservice Danmark er et mobilt hørecenter. Det vil sige, at vores uddannede audiologister kører ud til hørepatienter i hele landet og foretager høreprøven i patientens eget hjem. Modsat i det offentlige har vi ingen lange ventetider. 

Har du et behandlingskrævende høretab, står vores eksperter klar til at hjælpe og rådgive dig. Sammen finder vi ud af, hvilke høreapparater der matcher netop dit høretab og dine æstetiske præferencer – om det skal være usynlige høreapparater eller nogle af vores mange andre modeller fra eksempelvis Oticon og Phonak.  

Hør mere om dine muligheder for høreapparater med tilskud ved at kontakte os på telefon +45 70 17 18 19 eller mail kontakt@hoereservicedanmark.dk.

Vores udvalg

Vi samarbejder med førende producenter inden for høreapparater. Vi forhandler med de bedste på markedet som har høj kvalitet og er den nyeste teknologi.

Tilbehør til høreapparater

Vi forhandler det nyeste tilbehør til dine kvalitetshøreapparater fra førende producenter på markedet. Du kan blandt andet tilkøbe en fjernbetjening, en ekstra oplader eller en TV-streamer til dine høreapparter. Kontakt os70 17 18 19 hvis du er interesseret i at bestille tilbehør til høreapparater.

Hvad koster høreapparater?

Priseksempler med regionalt tilskud

Basis

fra 0 kr.

Et høreapparat der kan dække basale behov

Standard

fra 3.700 kr. pr. stk.

Et godt høreapparat til de fleste hverdagssituationer

Premium

fra 9.950 kr. pr. stk.

Det bedste høreapparat til alle situationer og lydmiljøer

Højeste kvalitet i usynlige høreapparater

Hos Høreservice Danmark går vi op i at du ikke bare har usynlige høreapparater, som er diskrete. For os er det vigtigt at vi kan tilbyde dig den nyeste teknologi og de bedste modeller på markedet.

Vi arbejder med modeller fra Oticon, Phonak og Bernafon, som er nogle af de markedsledende indenfor dette område. Se nogle af modellerne ovenfor, og forhør dig endelig hos os, hvis du har spørgsmål til det enkelte mærke.

Oplever du tinnitus?

Har du nedsat hørelse, eller oplever tinnitus, som kan være til gene i hverdagen, så bør du overveje høreapparater – usynlige eller ej. Vi kommer gerne gratis forbi til en høretest af dine øre hjemme hos dig, så vi er sikre på, hvad du har behov for.

Der findes netop apparater med “tinnitus-funktion”, som bidrager til reducere støjen ved at lave underliggende såkaldt behagelig støj. Det gør, at dine øre vil fokusere på denne lyd, fremfor den generende tinnitus.

Dog kan denne tilstand ikke kureres med usynlige høreapparater, men det kan nedtone generne.

Seneste indlæg

Kontakt os i dag

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-16.

Åbningstider

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig
alle hverdage fra kl. 8 -16.

Mandag 8:00 -16:00
Tirsdag 8:00 -16:00
Onsdag 8:00 -16:00
Torsdag 8:00 -16:00
Fredag 8:00 -16:00